Vedete din Romania

#monica gabor #monica columbeanu # custodie irina columbeanu

Monica Gabor nu isi viziteaza fiica, dar cere custodia pentru aceasta

Fosta doamna Columbeanu, Monica Gabor sustine ca isi doreste sa obtina custodia fiicei sale, Irinuca, dar cu toate acestea Moni nu o viziteaza pe micuta.

Potrivit legii, ea are dreptul sa stea alaturi de fiica sa in primele doua weekend-uri ale fiecarei luni si, totusi, fotomodelul s-a rezumat in ultimele doua luni la o simpla discutie pe internet, saptamana trecuta.

Monica Gabor a trimis recent o cerere catre Tribunalul Bucuresti in care isi exprima dorinta de a o avea alaturi pe micuta Irina. Surprinzator este faptul ca, Monica nu profita nici macar de weekend-urile oferite prin ordonanta judacatoreasca pentru a sta alaturi de fiica sa.

Din data de 3 ianuarie, de cand a plecat in America, vedeta nu a mai dat niciun semn de viata, pana saptamana trecuta cand a avut cu Irinuca o discutie pe Skype.

"Este ciudat, mai ales ca are posibilitatea sa-si cumpere bilet de avion . Domnul Columbeanu s-ar fi asteptat sa vina, mai ales ca au avut si termen la tribunal si ar fi impuscat doi iepuri dintr-o lovitura. Din 15 weekend-uri a venit doar doua. Totusi, a anuntat ca va veni luna viitoare", a declarat un apropiat al lui Irinel Columbeanu pentru ziarul CanCan.

Sursa foto : stiri.rol.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului