Vedete din Romania

#Monica Gabor casatorie #vedete interne #mr. pink #monica gabor #showbiz

Monica Gabor s-a casatorit cu Mr Pink? Ramona a dat-o de gol!

Ramona Gabor este extrem de apropiata de iubitul surorii sale, Monica, pe care il numeste “cumnat”, ceea ce ridica semne de intrebare privind relatia fostei doamne Columbeanu cu Mr Pink.

Aflata in tara, Ramona, care este stabilita de multi ani la Dubai, unde are propriile afaceri, a fost invitata in cadrul emisiunii prezentate de Teo Trandafir.

“Ti-am adus niste sepcute cu insemnele aplicatiei pe care o promovez eu si sora mea, aplicatia lansata de cumnatul meu. Nu este usoara viata mea in Dubai, ma trezesc si la 8 dimineata, am zile in care lucrez si cate 12 ore, trebuie sa mergi la castinguri constant. Cand m-am mutat acolo, nu aveam nici masina, mi-a fost foarte greu. Am ales Dubaiul fiindca aveam un prieten bun acolo, care mi-a spus ca este mai usor sa gasesti acolo de munca in modelling, iar totul a curs apoi in mod natural. Am si o fabrica acolo, am vrut sa fac ceva mai mult cu viata mea. Am inceput cu o linie de haine de plaja, apoi am continuat cu uniformele, fiindca am scos mult mai rapid bani. intr-o relatie cred in fidelitate si cred in crearea unei relatii de incredere.

La inceput, castigam in Dubai echivalentul a 1500 de lei, dar munceam din greu. Sunau diversi in tara sau o sunau pe sora mea sa ii spuna ca m-au vazut in timp ce lucram ca model, de parca cine stie ce vazusera. Da, daca ma vedeau in timp ce imi baga un domn banii astia in chiloti, atunci aveau dreptul sa comenteze, dar asa... in Dubai am avut o relatie, am venit cu el in Romania sa-mi cunoasca familia, am mers cu el la tata, dar apoi ne-am despartit, iar acum imi este mult mai greu sa am o alta relatie. A fost foarte frumos de Paste, reuniune de familie cu Monica si Irinuca, am gatit, am mancat impreuna cu totii, se intampla foarte rar asta”, a declarat Ramona Gabor.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului