Vedete din Romania

#partaj #monica iagar #cosmin cernat

Monica Iagar si Cosmin Cernat au ajuns la partaj

Monica Iagar a deschis un nou proces impotriva lui Cosmin Cernat prin care cere partajarea bunurilor obtinute in cei noua ani de relatie.

Fosta sportiva a castigat in instanta custodia celor doua fetite, Ayana si Maya, iar Cosmin Cernet le va plati o pensie alimentara de 3.000 lei lunar.

Dupa doi ani de la despartire, Monica Iagar si Cosmin Cernat au rezolvat problema custodiei copiilor si au ajuns la partaj . Realizatorul TV isi poate vedea fiicele oricand, dar instanta a stabilit si un program ce trebuie respectat daca parintii vor avea conflicte pe viitor.

Monica Iagar si Cosmin Cernat au de impartit o vila in comuna Bragadiru si un apartament in sectorul 1, potrivit Cancan.ro.

Iagar a adus la tribunal documente prin care dovedeste ca ea a cheltuit cei mai multi bani pentru achizitionarea terenului pe care a fost construita vila si pentru cumpararea apartamentului.

Fosta iubita a lui Cosmin Cernat isi doreste sa pastreze vila si sa-i cedeze apartamentul lui Cernat. In cazul in care realizatorul TV nu va accepta propunerea, Monica Iagar ii va ceda ambele proprietati in schimbul a jumatate din contravaloarea acestora, stabilita in urma unor expertize.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare