Vedete din Romania

#bucharest fashion week #sofer #irinel columbeanu #monica columbeanu

Monica in toaleta cu soferul

Monica Columbeanu scoate bani buni pe seama Bucharest Fashion Week . Prezenta pe podium purtand haine din multe colectii, ea are nevoie sa se schimbe rapid. Joi seara, Moni a ales sa se schimbe in toaleta barbatilor, iar soferul care initial trebuia sa pazeasca usa , a fost chemat inauntru sa o ajute pe doamna Columbeanu si nu a iesit minute bune.

Dupa ce a terminat ultimul show al serii, Monica a hotarat sa iasa cat mai repede din rochia de mireasa pe care o prezentase. Ea a acceptat sugestia inedita a soferului ei de a se schimba in toaleta barbatilor iar el urma sa pazeasca usa.

Moni nu a reusit sa iasa singura din rochia de mireasa si soferul a fost chemat inauntru sa o ajute. Cei doi nu au mai iesit timp de sapte minute, timp in care usa toaletei a fost inchisa, spune Sandy Bell.

Dupa ce i-a devenit partener de mers in cluburi, se pare sa soferul devine incet-incet asistent personal pentru sotia miliardarului. O explicatie posibila pentru relatia apropiata dintre Monica si sofer ofera Academia Catavencu. Ei atribuie lipsa de gelozie a lui Irinel faptului ca el stie ca soferul nu e interesat de Monica. Irinel se pare ca a aflat de la un apropiat ca soferul, fost model, prefera compania altor barbati fotomodel, chiar daca petrece mult timp cu Monica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare