Vedete din Romania

# monica tatoiu pensie #monica tatoiu

Monica Tatoiu are o pensie fabuloasa

Monica Tatoiu are o pensie uriasa. Femeia de afaceri a marturisit chiar ea cati bani incaseaza lunar. 

Monica Tatoiu este o femeie de succes, o femeie care și-a clădit o carieră și care a muncit pe brânci pentru tot ceea ce are. Iar pensia pe care o are este pe măsura muncii sale. Monica Tatoiu a făcut avere din comercializarea produselor cosmetice, la sfârșitul anilor ’90 – începutul anilor 2000, apoi s-a gândit că este momentul să se implice în politică. Iar toată lumea s-a tot întrebat de-a lungul timpului ce pensie are Monica Tatoiu.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu, la o emisiune TV.

Banii pe care i-a strans de-a lungul anilor nu i-a rispit. Monica Tatoiu si-a construit o vila superba, de lux, ultra-securizata, evaluata la 2,5 milioane de euro. 

Casa este în permanență conectată și monitorizată de o firmă de securitate și avem posibilitatea să o vedem din orice parte a lumii, prin Internet. Eu pot să controlez în fiecare secundă cine este în casă sau afară pentru că toate camerele video îmi sunt accesibile prin Internet, iar tot ce se filmează pe aceste camere se transferă în timp real și se înregistreaza pe un server. În plus, sistemele de protecție activă anunță într-o secundă firma de pază daca se întâmplă ca vreun intrus să încerce să ne intre în casă. Tot sistemul de protecție a casei este inventat de mine, astfel încat nimeni nu știe cum funcționează și am siguranța că nimeni nu îmi poate intra în casă făra voia mea. Dacă vă uitați bine, ușile de la intrare sunt din termopan vitrat, nu am nevoie de uși supersecurizate, pentru ca nimeni nu poate intra în casa mea fără ca eu să știu', a declarat Monica Tatoiu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului