Vedete din Romania

#monica tatoiu

Monica Tatoiu: "Femeile nu judeca normal trei zile"

Monica Tatoiu revine cu declaratii impotriva femeilor din Romania. Ea considera ca le lipsesc valorile reale si ca nu sunt modele demne de urmat.

Femeia de afaceri sustine intr-un nou interviu ca femeile sunt facute sa procreeze. Ea recunoaste ca a renuntat la feminism si acum sustine patriarhatul in societate pentru ca a inteles "lucrurile care functioneaza de mii de ani".

Conform Monicai Tatoiu, femeile din Romania vor doar sa se marite cu barbati cu bani si sa se faleasca cu acest lucru. Spre deosebire de femeile din Occident, ele sunt prea preocupate de sex. Sefa de la Oriflame ataca chiar si abilitatile femeilor de a face afaceri.

"Ciclul la femei este o perioada criminala in care nu mai raspunzi de faptele tale si o femeie care constientizeaza treaba asta evita sa semneze contracte si sa mearga la o negociere in aceasta perioada. Eu am numai directoare si nu le las in perioadele astea, in care explodeaza hormonii, sa faca contracte pe bani." spune ea pentru frontnews.ro

Domna Tatoiu are o parere foarte proasta si despre femeile din politica si nu se sfieste sa declare ca "Daca ne luam dupa femeile din politica de la ora asta, pe fondul acestui vot uninominal , mai bine sa fi fost numai barbati."

 


Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare