Vedete din Romania

#literatura #afaceri #succes #scriitoare #monica tatoiu

Monica Tatoiu se face scriitoare

Monica Tatoiu a vorbit intr-un interviu despre viata ei, realizarile si ambitia care au ajutat-o sa ajunga unde si-a propus. Monica Tatoiu a marturisit ca provine dintr-o familie modesta. Acest lucru nu a impiedicat-o sa ajunga unde si-a dorit. Monica Tatoiu spune ca a dat meditatii la matematica inca de la 16 ani si a citit enorm in perioada in care era la scoala, lucruri care au ajutat-o foarte mult in dezvoltarea sa.

“Esti femeie intr-o societate in care barbatul este perceput ca fiind capul familiei. Daca nu iţi garnisesti creierul o sa fii tot timpul numarul 2. Vrei sa fii numarul 2?” a mai spus Monica Tatoiu. Femeia de afaceri am ia precizat si ca vrea sa devina scriiitoare.

“Dadeam meditaţii si castigam 600 usd/luna. Dau meditaţii de la 16 ani! Am citit tot ce inseamna literatura universala in liceu. Acum citesc 7 ore/zi.Cititul, lectura combinata cu matematica facuta cu mentori adevarati sunt cele 2 elemente care mi-au definitivat personalitatea.

La gramatica eram o catastrofa . Nici acum nu stiu sa pun corect semnele de punctuatie. Acum fac cursuri de creative writing. Ma fac scriitoare ”, a mai spus Monica Tatoiu.

"Eu iubesc cei 5 pasi catre succes: sa cunosti, sa informezi, sa fii consecvent, toate actiunile tale trebuie sa convearga spre obiectivul care trebuie sa fie tot timpul acelasi si trebuie sa crezi. Sa nu fii in miscare browniana.

Relatia cu banul este benefica o perioada, dar pe urma ai nevoie sa iti hranesti si sufletul", a mai declarat Monica Tatoiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare