Vedete din Romania

# accident apuseni #adrian iovan #vedete intern #casa Adrian Iovan

Mostenitorii lui Adrian Iovan ar putea ramane fara casa din Otopeni. Banca o poate scoate la licitatie oricand

Mostenitorii pilotului Adrian Iovan, care a decedat pe 20 ianuarie in urma unui accident aviatic ce a avut loc in Muntii Apuseni, ar putea ramane fara vila pe care acesta a detinut-o in zona Otopeni. Pentru a-si cumpara aceasta casa, Adrian Iovan facuse un credit la banca, iar acum urmasii sai trebuie sa preia aceste rate.

 

In cazul in care nu vor face acest lucru, Albert si Irina, copiii pilotului, ar putea ramane fara acest bun, deoarece acesta va intra in posesia statului, care il va putea scoate la licitatie oricand.

Rate imense, pe 25 de ani

Pilotul Adrian Iovan si-a achizitionat vila din Otopeni in anul 2008, imediat dupa divortul de creatoarea de moda Romanita Iovan. Desi a pus bani impreuna cu un prieten sa cumpere casa, Iovan nu a putut strange suma de care avea nevoie, astfel ca a facut un credit ipotecar pe o perioada de 25 de ani.



Casa este una luxoasa, cu sapte camere si piscina cu incalzire exterioara. Iovan nu a putut insa sa se bucure de vila, deoarece statul i-a taiat pensia de la 3.000 de euro lunar la doar 2.000 de lei, bani care abia ii ajungeau sa plateasca utilitatile si costurile cu intretinerea vilei.

CIteste si: Bianca Dragusanu, la un pas de colaps financiar! Vedeta risca amenzi de 90.000 de euro

Decizia depinde de Romanita Iovan

Pana in 2009, Adrian Iovan apucase sa plateasca doar o mica parte din credit, insa a ramas cu o datorie destul de mare la banca. Astfel, pentru a intra in posesia vilei, urmasii pilotului, adica cei doi copii ai sai, Irina si Albert, trebuie sa se angajeze la achitarea acestui credit. Singura care ar putea salva situatia este nimeni alta decat Romanita Iovan, tutorele legal al lui Albert, fiului sau si al lui Adrian Iovan.

Totusi, pana la realizarea succesiunii, ratele neplatite vor trebui recuperate de banca. Asadar, in cazul in care nimeni nu va face acest lucru, banca va executa silit jumatate din imobil si o va scoate la licitatie.

"Succesiunea se poate accepta in termen de un an, timp in care ratele la banca trebuie platite, dar banca are posibilitatea sa-i interogheze pe mostenitori daca accepta succesiunea avand in vedere presiunea ratelor", a explicat avocatul Artin Sarchizian, pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Un nou cuplu "indestructibil" si-a spus "adio!"?

Adrian Iovan pusese casa in vanzare chiar inainte sa moara

Chiar in ziua in care murit, Adrian Iovan daduse un anunt de vanzare. Pilotul hotarase sa vanda vila, cu tot ce avea in ea, deoarece nu isi mai permitea sa o intretina.

Sursa foto: unica.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare