Vedete din Romania

#insarcinata #casa de pariuri #ursulet #ducesa de Cambridge #sex copil

Mostenitorul tronului britanic va fi fetita?

Ducesa de Cambridge ar fi dezvaluit din greseala sexul viitorului mostenitor al Marii Britanii, in cadrul unei vizite in Grimsby.

Una dintre gazdele care i-a intampinat pe Ducesa de Cambridge si Printul William in cadrul unei vizite a acestora in Grimsby, Diana Burton, sustine ca Kate ar fi fost pe punctul de a-i dezvalui sexul viitorul sau copil, care se va naste in luna iulie, dupa ce aceasta i-a daruit un ursulet de plus.

"Am auzit-o clar cum a spus: «Thank you, I’ll take that for my d ... (n.r. - Multumesc, il voi lua pentru f...)». Am intrebat-o atunci: «Era sa spui fata, nu?», iar ea a raspuns: «Nu, nu stim». I-am spus apoi: «Oh, cred ca stii», la care ea a replicat: «Nu spunem nimic", a povestit Diana.

Comentariul Ducesei este deja analizat de britanici, care sunt nerabdatori sa afle daca vor avea un print sau o printesa. Inca de la anuntul sarcinii, in Marea Britanie s-a creat o adevarata isterie, toata lumea incearca sa afle cat mai multe informatii despre cum decurge sarcina sau despre sexul copilul, in aceasta privinta facandu-se chiar si pariuri.

Orice miscare sau declaratie a cuplului regal Kate-William este atent analizata de mass-media, iar papparazzi ii urmaresc peste tot pe viitorii parinti Kate si William.

Sursa foto: mina-fashionaffairs.blogspot.com
 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare