Vedete din Romania

#Andreea Marin tata #vedete intern #andreea marin doliu #showbiz #andreea marin

Motivul pentru care Andreea Marin nu mai poarta doliu!

 Andreea Marin a renuntat la doliu la nicio saptamana de la disparitia parintelui sau! Vedeta i-a respectat astfel una dintre dorinte. Andreea Marin filmeaza de zor in aceste zile pentru noua emisiune pe care o va prezenta la televiziunea publica si nu vrea sa se mai gandeasca la momentele care au facut-o sa planga. Desi inca sufera, a preferat sa renunte la hainele de doliu.

“A iubit viata, a trait-o cu pasiune si m-a-nvatat s-o inzestrez, s-o fac sa merite a fi traita si s-o pretuiesc. In ultima sa zi pe pamant, a ras cu pofta, a glumit si-a adormit de tot apoi, senin, linistit, cu un zambet pe chip. M-a indemnat mereu sa tin fruntea sus si mintea treaza cand sperantele pareau ingenuncheate. Sa port culori si doliul sa-l ascund in suflet doar, sa vad lumina si pe timp de intuneric, sa caut varful cand adulmecam prapastia. Sa n-arat greul in priviri, ci forta de a-l depasi, atat. Sa aduc bucurie, alinare, optimism si sa cladesc crezand in mine, zi de zi. Sa ma bucur de fiece clipa, s-o traiesc din plin, sa-i molipsesc pe cei din jur cu pofta mea de viata. ... Pentru tristetea de pe chip, va trebui sa cautati in alta parte. Iar cea din suflet, e doar taina mea”.

Tatal Andreei Marin s-a stins din viata la 3 martie. Vedeta tv si-a pierdut tatal, iar sambata (5 martie) a participat la Iasi la funeraliile parintelui sau. Desi s-au scurs doar cateva zile de la trecerea in nefiinta a lui Dan Marin, prezentatoarea a decis sa pastrze doliu in suflet si sa renunte la hainele de culoare neagra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului