Vedete din Romania

#ascundere sarcina #bianca dragusanu #sarcina #probleme de sanatate

Motivul pentru care Bianca Dragusanu isi ascunde sarcina

Bianca Dragusanu este insarcinata in 5 luni, insa nu a dorit sa faca nicio declaratie in acest sens. Motivul? Bianca sufera de o boala ce ii poate afecta sarcina!

Diva evita sa vorbeasca public despre sarcina din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta. Mai exact, in urma cu cativa ani, din cauza stresului, ea a dezvoltat o forma de diabet, boala extrem de periculoasa pentru evolutia unei sarcini.

"Eu pun foarte mult suflet atunci cand ma indragostesc, ma implic si sufar foarte mult. Am facut diabet pe sistem nervos, din dragoste. in urma cu aproape trei ani am descoperit, in urma unor analize, ca sunt bolnava. Acum trebuie sa am grija, nu am voie sa ma enervez si trebuie sa tin un regim alimentar strict", declara Bianca Dragusanu in urma cu cativa ani.

Medicii confirma faptul ca diabetul poate afecta dezvoltarea normala a unei sarcini.

"Prezenta unei glicemii marite in timpul sarcinii creste riscul aparitiei anumitor complicatii atat la mama, cat si la fat. Viitoarea mamica are predispozitie crescuta la infectii genito-urinare, nastere prematura sau travaliu prelungit. Riscurile in cazul fatului sunt avort spontan in primele luni de sarcina, moarte intrauterina, diverse malformatii cardiace, neurologice si renale, risc de a face diabet in timpul vietii, hipoglicemii severe in perioada neonatala ce pot determina sechele neurologice importante", au mai declarat surse medicale pentru ziarulring.ro.

Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare