Vedete din Romania

#Sore amana nunta #Sore nunta #vedete intern #sore #showbiz

Motivul pentru care Sore si-a amanat nunta

La aproape un an de cand a devenit mamica, Sore este inca necasatorita, desi cererea si inelul au aparut inca de anul trecut. Initial, cantareata anunta ca va face nunta odata cu botezul, apoi ca se va casatori in aceasta vara.... In 2017, insa, pentru Sore se axeaza mai mult pe cariera!


Sore marturiseste ca nunta nu este o prioritatea pentru ea.

“Imi doresc în continuare acelasi lucru, însa nunta nu se afla pe lista de prioritati momentan. Va anunt când va fi momentul. Marturisesc ca nu am acordat prea mare importanta detaliilor, nu stiu nici cum as vrea sa fie rochia… Probabil ca in momentul în care ne vom hotarî sa facem pasul acesta, va veni si ins­piratia. Dar daca este sa fiu sigura de ceva, este faptul ca îmi doresc o nunta… altfel”, dupa cum a declarat Sore pentru libertatea.ro.

Despre perioada cat a stat acasa cu micuta Erin, care la 25 martie va implini un an, sore marturiseste ca “a fost un an minunat, in care am descoperit extrem de multe lucruri si sentimente. Bineinteles, am dus dorul activitatii si tocmai de aceea acum sunt pregatita sa ma autodepasesc si sa accept provocarile oferite de anul 2017 si de emisiunea “Te cunosc de undeva!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului