Vedete din Romania

#vizita #divort #andreea marin banica #spania #violeta #stefan banica jr

Motivul secret pentru care Andreea Marin Banica a plecat in Spania

Andreea Marin Banica, aflata in vizorul presei dupa anuntarea divortului de Stefan Banica, marturiseste ca, in ciuda inceputului tumultuos de an, 2013 se anunta a fi un an foarte bun pentru ea. Vedeta a plecat in Spania pentru a viziona un program de televiziune pe care isi doreste sa il aduca in Romania. In plus, mai are si alte patru proiecte de dus la bun sfarsit. Cea mai mare preocupare ramane insa fetita sa, Violeta.

Referitor la vizita in Spania, Andreea Marin Banica spune ca este atrasa de imaginatia celor care scriu formate, sensibilitatea lor pur latina, asemanarile dintre noi in ceea ce priveste reactia in fata unor momente.

“Am venit aici sa vad un format foarte bun din descriere, pentru a-l vedea live, voi fi invitata in acel program de televiziune din partea unor producatori de aici, se pare ca un producator m-a placut foarte mult pe vremea cand lucram cu domnul Lazarov, cand faceam incursiuni destul de dese la Madrid, m-a retinut si m-a cautat dupa atatia ani”, spune Andreea Marin Banica intr-un interviu amplu, realizat in Spania, ce poate fi urmarit in editia de maine-dimineata a Digimatinalului, emisiune difuzata intre orele 07.00-10.00 la Digi24.

Tot in cadrul aceluiasi interviu, Andreea Marin Banica spune ca “am inceput anul cu patru proiecte, sper sa le fac fata eficient, nu duc lipsa de proiecte. Insa nu aceasta pun in capul listei, pe primul loc este preocuparea pentru fetita mea asa ca, oricat de provocatoare ar fi o experienta profesionala, pentru mine Violeta este cea mai mare realizare a mea.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului