Vedete din Romania

#mr pink monica gabor #divort monica columbeanu #iubit monica gabor

Mr Pink vine in Romania?

Dupa ce zilele trecute Monica Gabor a aflat ca fostul sot ii aduce iar o multime de acuze, a hotarat sa se ocupe de aceste probleme, alaturi de iubitul ei, Mr. Pink.

Bruneta spune ca milionarul chinez va veni in Romania pentru niste intalniri de afaceri legate de aducerea bauturii energizante Mr. Pink pe piata de aici si, cu aceasta ocazie va avea si o discutie intre patru ochi cu Irinel Columbeanu.

"Mr. Pink va veni in Romania ca sa-l puna la punct pe Irinel", a declarat Monica pentru ziarul CanCan.

In ceea ce priveste ultimele acuze aduse de fostul sot, potrivit carora Monica l-a ironizat si nu si-a dorit sa isi petreaca Pastele cu micuta Irinuca, ea neaga si spune ca Irinel denatureaza faptele.

"O sun pe Irina pe Skype in ziua in care legea imi permite sa fac acest lucru: daca doresc sa vorbesc sau sa stau cu ea in afara programului prevazut de lege, tatal ei vorbeste foarte nepoliticos cu mine si o face pe Irina sa se simta foarte inconfortabil", a mai precizat Monica Gabor.

Sursa foto : libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului