Vedete din Romania

#matei miko #monica columbeanu #irinel columbeanu

Nasul Columbenilor: "Nu divorteaza!"

Nasul sotilor Columbeanu, Matei Miko , neaga vehement o ruptura intre cei doi. Miko, care o impresariaza pe Monica, neaga toate speculatiile despre probelme in casnicia finilor sai: " Moni si Irinel nu divorteaza!"

Fotografiile cu Monica in ipostaze tandre cu doi miliardari englezi au fost interpretate gresit de presa care deja anunta iminentul divort. "Speculatii de genul acesta apar de ceva vreme... Sunt interpretari, asa s-a facut mereu. Sunt lucruri scoase din context. Sunt doar gesturi amicale intre ei", a explicat Miko.

Apropiat al familiei Columbeanu, Matei Miko sustine ca Moni nu l-a inselat pe Irinel si ca cei doinu au nici o problema in casnicie.

"Va dati seama ca stiu pe unde umbla. Saptamana trecuta, cand a fost in tara, mi-a povestit tot ce a facut, stiu ca a iesit in club. Barbatul acela nu ii este prieten, e doar o cunostinta ocazionala cu care s-a intalnit intr -un anumit moment. Sigur ca nu l-a inselat pe Irinel! Pot sa va confirm ca nu se pune problema de asa ceva. Moni si Irinel nu divorteaza!", a declarat Matei Miko pentru "ring".

Zvonurile au fost negate si de socrul lui Moni, Ion Columbeanu . "Este o persoana foarte inteligenta. Am inteles asta de la inceput si am devenit mentorul ei. Cu ajutorul meu, Monica a reusit sa evolueze", a declarat tatal lui Irinel pentru Click!


Citeste si

Irinel Columbeanu, tentat sa divorteze de Moni

Monica Columbeanu, ajutata cu bani de socru?

Monica si Irinel Columbeanu se despart

Afla cat ar fi castigat Monica daca divorta acum un an!

Care ar putea fi motivele de divort ale lui Irinel?

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului