Vedete din Romania

#actrita TNB #deces Alice Caracostea # Alice Caracostea

Ne-a mai parasit o actrita indragita! S-a stins la doar 49 de ani!

Actrita Alice Caracostea a murit la varsta de 49 de ani, a anuntat, duminica, Teatrul National Bucuresti (TNB)!


“Cu tristete si durere anuntam trecerea in galeria nemuritoare a actorilor care ne-au parasit a colegei noastre Alice Caracostea, o actrita minunata, care s-a daruit scenei si care a incantat publicul in numeroase spectacole ale TNB. Suntem alaturi de familia indoliata. Dumnezeu sa o aiba in paza! ”, a anuntat pe Facebook nationalul bucurestean.

 

 

Potrivit TNB, nascuta pe 28 octombrie 1967, Alice Caracostea a absolvit Academia de Teatru si Film din Bucuresti, promotia 1994, la clasa profesorilor Dem Radulescu si Dinu Manolache. A debutat mai devreme, in 1983, in „Titanic Vals” de Tudor Musatescu, in regia lui Mihai Berechet. Numele sau a aparut pe afisele unor spectacole precum „Ghetto” de Joshua Sobol, „Cabotinul” de John Osborne, „Badaranii” de Carlo Goldoni, „Moartea unui comis voiajor” de Tennessee Williams, „Omul din La Mancha” dupa Miguel Cervantes, „Asteptand la Arlechin” de Noel Coward sau „Ecaterina cea Mare" de George Bernard Shaw. A jucat sub bagheta unor regizori consacrati precum Victor Ioan Frunza, Gelu Colceag, Ion Cojar si Dinu Cernescu.

 

 

. Trupul neinsufletit al artistei va fi depus la capela Cimitirului Bellu, luni, la ora 16.00, iar inmormantarea va avea loc marti, la ora 12.00, anunta Nationalul bucurestean 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului