Vedete din Romania

#costa rica #dragos dolanescu #ion dolanescu

Nepoata lui Ion Dolanescu a ajuns vedeta

Numele lui Dolanescu a devenit celebru si in Costa Rica . La numai 10 ani, fata lui dragos dolanescu calca pe urmele bunicului, marele Ion Dolanescu, incercandu-si talentele de cantareata si compozitoare.

Maria Dolanescu a participat de curand la un concurs national de talente muzicale, organizat in scoliile si liceele din Costa Rica. Specializata in muzica usoara, micuta talentata prefera sa interpreteze compozitiile proprii.

"A castigat mai intai etapa organizata in provincia in care locuim, apoi a obtinut locul intai la faza nationala, care a fost transmisa de televiziunea nationala din Costa Rica. Canta de la 3-4 ani. Imi amintesc ca tata era foarte bucuros ca-i calca pe urme", a povestit Dragos Dolanescu pentru Libertatea.

Intrebat daca o va ajuta pe Maria sa propulseze in lumea muzicii, tatal a precizat ca ii va fi aproape orice ar fi. "Daca ea si-a ales sa cante, am sa o ajut", a precizat Dragos pentru aceeasi publicatie.

Scandalul pe avere continua

In alta ordine de idei, scandalul pe averea dintre cei doi frati, Dragos si Ionut Dolanescu , continua. Dragos este suparat pe Ionut pentru ca vrea sa ia partea mai mare din avere si in special pe mama lui, Maria Ciobanu, despre care spune ca a jignit memoria lui Ion Dolanescu.

In Costa Rica, Dragos Dolanescu a devenit de curand presedintele Partidului Unitatii Social Crestine si in 2014 doreste sa candideze si la alegerile parlamentare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului