Vedete din Romania

#revenire #calcat #fumat #nicola

Nicola calca rufe in loc sa fumeze

Nicola s-a ambitionat sa se lase de fumat. Ea a vrut sa transforme 2009 intr-un an cu plus pentru ea si la acest capitol, asa ca se refugiaza in munca pentru a nu se apropia de tigari. A gasit si solutia ideala pentru a uita de fumat: calca rufe.

Dupa ce a lansat un album nou si a slabit intr-un timp record peste 10 kilograme , Nicola a decis ca este vremea sa lase si tigarile. Pentru asta a cautat un remediu si l-a gasit. “Pe acasa imi mai vine sa aprind cate o tigara, dar am gasit remediul ideal. M-am afundat in treburi gospodaresti . Mai nou, calc rufe, la greu”, a precizat Nicola pentru Click!.

In ce priveste partea profesionala, cantareata a povestit ca a refuzat cateva piese trimise de fostul ei sot, Mihai Alexandru si a incercat cateva creatii proprii. “Am muncit mai bine de trei ani la albumul " Thank you ", pe care sunt incluse si cateva melodii d-ale mele. Piesa "Doar noi doi" este facuta de pe vremea cand eram maritata cu Mihai Alexandru, insa lui nu i-a placut cum suna, asa ca nu a vrut sa o orchestreze. De curand, el mi-a mai trimis cateva melodii, dar as vrea sa cant si altceva, asa ca l-am refuzat”, a adaugat Nicola.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului