Vedete din Romania

#nicoleta luciu #reality show #zsolt csergo #refuz propunere

Nicoleta Luciu a refuzat 50.000 de euro

Nicoleta Luciu a primit o oferta de 50.000 de euro pentru a-si expune viata personala intr-un reality-show, insa vedeta a refuzat, deoarece sotul sau, Zsolt Csergo, nu agreeaza ideea de fi expus mediatic.

"Zsolt nu vrea bataie de cap! Omu’ considera ca Nicoleta trebuie sa fie in prim-plan in cuplul lor, nicidecum el! Insa, in reality-show, ar fi fost nevoit sa apara, asa ca a preferat sa aiba o discutie cu sotia lui si sa ii explice ca este mult mai bine ca ea sa se implice in alte proiecte decat intr-un serial legat de viata lor! Nico s-a conformat si totul a ramas doar la stadiu de proiect”, a marturisit una dintre prietenele apropiate ale vedetei.

Aceeasi sursa a declarat ca la inceput Nicoleta Luciu a fost incantata de idee, insa, dupa discutia cu sotul sau, vedeta a refuzat rapid oferta chiar daca producatorii promisesera o suma si mai mare.

"Luciu a primit o oferta de 50.000 de euro ca sa aiba un reality-show al ei! Daca initial a fost incantata si ar fi fost tentata sa accepte sa isi prezinte viata ei si a tripletilor la televizor, ei bine, dupa o perioada de gandire, a refuzat! Si, chiar daca producatorii formatului au plusat in partea financiara, Nicoleta a ramas ferma pe pozitie!”, a mai declarat prietena Nicoletei Luciu pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare