Vedete din Romania

#copii #infidelitate #nicoleta luciu #zsolt csergo

Nicoleta Luciu si-a iertat sotul

Nicoleta Luciu a reusit sa depaseasca momentele grele din relatia sa, dupa ce a vazut imaginile cu sotul sau, Zsolt Csergo, alaturi de presupusa amanta. Vedeta recunoaste ca s-a refugiat in munca pentru a da uitarii intregul scandal mediatic, iar proiectul de la "Dansez pentru tine" i s-a potrivit perfect.

Bruneta a depus un efort considerabil pentru a-l ajuta pe partenerul sau, Hainer, sa isi indeplineasca visul, dar nu si-a neglijat nici familia. Nicoleta a subliniat ca, atunci cand apar copiii intr-o familie, important este ca lor sa le fie bine.

"Cand ai familie cu multi copii, nu simti caderea, te gandesti la ei. Prima scapare au fost copiii si orele pe care le petreceam dupa-masa la Buftea. A fost o etapa, dar am trecut peste ea. Acum toata lumea este fericita. Timpul vindeca orice", a declarat Nicoleta Luciu.

Fosta vedeta Playboy a subliniat ca, dupa episodul din vara, relatia sa cu Zsolt a devenit mult mai puternica si a depasit un mare obstacol, care ar fi putut conduce la destramarea relatiei.

Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare