Vedete din Romania

#Nicoleta Luciu balsam de rufe #vedete intern #showbiz #nicoleta luciu

Nicoleta Luciu te invata cum sa prepari acasa balsam de rufe natural

Nicoleta Luciu, mama a patru copii, preocupata mereu de sanatatea familiei sale dezvaluie pe blogul personal trucul pe care-l foloseste la spalatul hainelor.

Nicoleta Luciu prefera balsamul de rufe natural: “din punct de vedere al sanatatii noastre si al pielii, e indicat ca hainutele pe care le purtam direct pe corp sa fie cat mai ferite de produsele chimice”.

Balsamul se prepara din 30 grame la o masina de rufe bicarbonat de sodiu, 25-30 de picaturi (la alegere: de brad, eucalipt, cuisoare, rozmarin, lavanda, portocala, grepfruit… alternativele sunt nelimitate, iar tu poti alege in functie de preferinte, de miros, de aroma…)


“Tot ce trebuie sa faci este sa pui bicarbonatul in locul special dedicat balsamului de la masina de rufe, peste care adaugi cele 30 de picaturi de ulei esential care iti place. Te asigur ca, de la o spalare la alta, vei vedea cum culorile hainutelor tale se vor intensifica, tesaturile vor deveni mai placute la atingere, iar rufele, in general, vor capata o stralucire aparte! Foloseste aceasta metoda cel putin pentru hainutele copiilor tai, pentru a-i expune cat mai putin la toate substantele chimice pe care le contin balsamurile de rufe din comert!”, recomanda Nicoleta Luciu pe blog.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului