Vedete din Romania

#mariana moculescu #horia moculescu #nidia moculescu

Nidia Moculescu: "La noi acasa e ca la nebuni"

Fata compozitorului Horia Moculescu ii suporta zi de zi, sub acelasi acoperis, pe parintii ei divortati care nu-si mai vorbesc si pe prietenul mamei ei. Tanara a devenit imuna la atmosfera tensionata, chiar daca viata ei ramane la fel de dificila.

"Stau in casa cu tata, mama si iubitul ei, iar eu dorm intr-o camara de 2/2 m. La noi e ca la nebuni!", declara, in exclusivitate pentru "ring", Nidia Moculescu .

Cu toate ca a iertat-o pe mama ei, Mariana, Nidia nu poate uita bataile repetate aplicate de aceasta. Tocmai de aceea dezaproba acuzatiile formulate recent de ea la "Happy Hour" impotriva tatalui ei. Fosta sotie a compozitorului a povestit: "De doua ori am vazut moartea cu ochii. M-a strans foarte tare de gat din cauza maniei. Cand s-a urcat peste mine si simteam ca nu mai am aer, am spus "Isus, ajuta-ma!". Ma rugam pentru linistea de pe lumea cealalta, caci eram constienta ca ma va omori. Un om care nu iubeste loveste!".

"Am fost un copil batut rau de mama"

Nidia nu crede ca faptele povestite de mama ei s-au intamplat in realitate:

"Poate sa spuna ca a fost casatorita si cu Bill Clinton. Nu cred ca tata a vrut s-o omoare pe mama. Nu inteleg de ce se dezgroapa mortii. La catamai omu' e tata, daca i-ar fi tras mamei o palma, nu cred ca n-ar fi patit ceva. Tata are 100 de kilograme si nici inainte nu avea mai putin. Dintre parintii mei, mama are porniri nervoase, nu tata. Eu cu tata n-am avut niciodata discutii tensionate. Cu mama insa, da. Am fost un copil batut rau, foarte rau de mama, nu de tata. Mama mi-a administrat ultima bataie la 14 ani".

"Ma batea pentru ca seman cu tata"

Socant! Mariana isi agresa fizic fiica din cauza asemanarii cu Horia Moculescu. „Eu vorbesc cu mama, nu-i port pica, n-am nimic cu ea. E mult mai dureros sa ierti, dar sa nu uiti. N-ai cum sa uiti daca te bate cineva pe strada, daramite eu, bataile primite de la mama. Si e mama mea, nu e mama vreunui necunoscut... De fiecare data, ea si-a recunoscut greseala, zicea "Iarta-ma, mama!". Motivul batailor in general a fost acelasi: pentru ca seman cu tata. N-am absolut nimic cu partenerul maica-mii. E un cetatean pur si simplu. Exista o tensiune, dar n-ar putea sa se iste vreo cearta intre tata si el. Ai mei nu-si vorbesc, dar eu il salut si pe Cristi (Marin – n.r.), iubitul mamei mele. La noi e ca la nebuni, Obregia!", povesteste Nidia.

"Tata a fost mereu sprijinul meu"

Cu o inteligenta sclipitoare, Nidia vorbeste ca un om matur: "E destul de greu dupa 20 de ani sa-ti dai seama ca ai o fata si sa spui "Vai, mama, imi pare bine ca esti reusita!". Da, mama, iti multumesc si eu ca vezi ca exist. Pe cand tata s-a ocupat intru totul de mine. Eu nu muncesc si am haine sa port, haine pe care nu mi le-a cumparat mama. Nu prea e placut, nu?! Tata a fost mereu sprijinul meu".

Ea se pregateste pentru o cariera muzicala de care se ocupa chiar Horia Moculescu. "Tata mi-a scris o piesa de dragoste in limba engleza pe care mi-o orchestreaza Andrei Tudor. Voi canta singura. Tata stie detaliile, el se ocupa de proiect", spune Nidia.

20 de ani implineste Nidia Moculescu pe 1 Mai, aniversare pe care o va petrece cu prietenii ei cei mai buni.

"Tata ma apara de toate lucrurile rele care mi-ar putea ataca mintea si sufletul." - Nidia Moculescu

Mariana si Horia Moculescu isi disputa apartamentul din Brezoianu, la care au dreptul jumi-juma.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului