Vedete din Romania

#sore mihalache #the one #sore #nicole cherry

Noul val de vedete cu supertalente

Lumea showbizului are nevoie mereu de revitalizare, de aceea este intr-o continua progresie si reinventare. Personaje noi, foarte talentate, sunt imediat acaparate in aceasta lume mult visata. Anul 2013 a adus si el un nou val de vedete care au devenit faimoase in scurt timp de la debut, unele transformandu-se practic intr-un fenonem. Iata cateva dintre acestea:


1. Nicole Cherry

Cantareata Nicole Cherry este cea mai fresh aparitie pe piata muzicala autohtona. Ea a cucerit rapid publicul romanesc cu vocea sa deosebita, foarte asemanatoare cu cea a cantaretei britanice Adele.

Nicole Cherry, pe numele sau real Nicoleta Ghinea, are 14 ani si a inceput sa cante de la varsta de 10 ani. Initial, parintii sai nu au fost de acord ca ea sa isi faca o cariera in muzica, deoarece lumea mondena este una dificila. Treptat insa, parintii Nicoletei si-au dat seama ca fiica lor este foarte talentat si merita sa isi urmeze visul.

Nicole a intrat in forta in lumea muzicala autohtona la inceputul lunii mai 2013, mai intai alaturi de echipa de Tommoproduction, fiind rapid preluata de vanatorii de supertalente de la MediaPro Music. Alaturi de cei de la Tommoproduction, Nicole a scos pe piata piesa "Memories", care a urcat rapid in topurile muzicale, strangand in doar o luna si jumatate peste 1,5 milioane de vizualizari pe YouTube.



La o luna de la lansarea primului sau single, care a fost primit cu mare entuziasm de public, Nicole a inregistrat o noua piesa, "Yes, I Can", care se preconizeaza a fi deja un succes, tinand cont ca in doar trei saptamani a strans peste 600.000 de vizualizari pe YouTube.


2. Sore Mihalache

Sore Mihalache, in varsta de 24 de ani, si-a facut debutul in showbiz in anul 2011, in serialul pentru adolescenti "Pariu cu viata", difuzat la Pro TV. Alaturi de trupa LalaBand a intrat rapid in atentia publicului si incet-incet ea si-a construit si o cariera muzicala solo. Un prim succes a fost melodia "Different", lansata in aprilie 2012, care a strans pana acum peste 4,9 milioane de vizualizari.



Au urmat melodia "Beautiful Life", in colaborare cu Mihai Ristea, care a fost lansata in luna februarie anul acesta, care are peste 1,3 milioane de vizualizari, si melodia "Bad Boys is back", cantata impreuna cu rapperul Dorian, lansata acum trei zile.


3. Trupa The One

Tot din LalaBand s-a desprins si trupa The One, formata din Criss si Vlad, care pregateste deja si un album, ce urmeaza sa fie lansat toamna aceasta.



Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului