Vedete din Romania

# fashion style # calina dumitrescu #catinca roman #stil de vedeta

Nu se dezminte! Ce aparitie fabuloasa a avut fata Catincai Roman

Nepoata fostului premier Petre Roman este o adolescenta indrazneata si fashionista. Are stil, o recunosc toti criticii, se vede ca a mostenit talentul si iubirea pentru frumos de la mama ei, Catinca Roman. De altfel, aceasta din urma a avut primul contact cu celebritatea la 24 de ani, deci am putea spune ca aceasta lume i-a intrat in sange tinerei Calina Dumitrescu Roman.

Daca pana acum un an aparitiile Calinei erau destul de cuminti, in ultimul timp se pare ca tanara a inceput sa-si puna amprenta pe stilul ei. A renuntat la parul blond, si-a facut suvite roz si este foarte moderna. Iata ca exemplu aparitia Calinei la petrecerea OK din aceasta toamna. 

"Eu mă îmbrăcasem, pur şi simplu, ca să ies în oraş, iar mama mi-a sunat să mergem la petrecere. M-am gândit că nu sunt îmbrăcată adecvat, dar am acceptat, totuşi, să merg. De când mi-am vopsit părul aşa, blond cu şuviţe roz, nu prea mai pot purta decât negru, motiv pentru care şi acum am ales o ţinută all-black. Mă pasionează moda, îmi place să fiu stuylish şi sper că am reuşit să compun o ţinută corectă" - a explicat Calina outfit-ul ei pentru verdict.ro.

Ce parere ai despre stilul Calinei?

Foto: okmagazine.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului