Vedete din Romania

#nunta Valentina Pelinel #nunta anului 2017 #cristi borcea #valentina pelinel

Nunta anului 2017! Valentina Pelinel si Cristi Borcea se casatoresc! Zvon sau adevar?

Daca 2016 a fost un an mai mult trist pentru Valentina Pelinel, din cauza situatiei lui Cristi Borcea, 2017 pare a fi unul extraordinar. Fostul fotomodel a fost ceruta de sotie chiar in Noaptea de Revelion, scrie presa mondena. Iata ce spune viitoarea mireasa!


“Pelinel si-a petrecut Revelionul la ballroom-ul lui de la strandul Moghioros, iar la miezul noptii, a primit un telefon de la afacerist. Acesta i-a zis ca ea este cea mai importanta femeie din viata lui si ca o iubeste foarte mult, la fel si pe baietelul lor. Mai mult, a tinut sa ii transmita si dorinta lui cea mai mare, aceea ca, in 2017, Valentina sa devina partenera sa oficiala de viata, moment in care ea a fost extrem de impresionata”, au dezvaluit persoane apropiate fostului om de fotbal pentru wowbiz.ro. Aceleasi surse au marturisit ca, in ziua in care a fost ceruta de sotie, a purtat pe deget inelul de logodna, din aur roz cu diamant, in valoare de 20.000 de euro.

Valentina Pelinel a marturisit ca, deocamdata, nu se pune problema casatoriei. 

Desi am petrecut o noapte de Revelion foarte frumoasa, nu am fost sunata de catre Cristi la miezul noptii cu o cerere in casatorie, asa cum a aparut informatia in presa, deoarece acest lucru nu este posibil. Ne iubim si asteptam cu nerabdare un astfel de moment, dar acum nu este cazul. Va dorim tuturor sanatate, un an excelent si multa iubire”, a scris Pelinel pe Facebook.

 

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului