Vedete din Romania

#Delia Gabriel Cotabita #Gabriel Cotabita nasa #Gabriel Cotabita nunta #vedete intern #gabriel cotabita #showbiz

Nunta cu emotii mari pentru Gabriel Cotabita VIDEO

Ieri, Gabriel Cotabita, in varsta de 60 de ani, s-a casatorit religios la Biserica Mihai Voda din Capitala cu Alina Gabriela Munteanu (30 de ani), femeia care i-a stat alaturi in cele mai grele momente din viata! Emotii au avut si mirii, dar si nasii celebri, Delia si sotul sau, Razvan Munteanu.

“Nu sunt emotionat ca m-am casatorit, ci fericit. Prima data in fata altarului a fost atat de demult, incat acum, la noua intelegere cu Dumnezeu am fost atat de emotionat incat am uitat tot”, a spus Gabriel Cotabita la iesirea din biserica.

“Am avut emotii, desi am mai fost deja nasi”, a spus si nasa Delia.

Prin emotii mari au trecut atat nasii, cat si finii nu doar la cununia religioasa, ci si in timpul petrecerii de dupa slijba! Tortul s-a inclinat si a fost la un pas sa se imprastie pe jos, moment care le-a cam dat palpitatii mirilor.

Pentru invitati, emotionant a fost dansul mirilor.

Vestimentatie de mii de euro

La marele eveniment, mirii au stralucit in tinute scumpe realizate de designeri de top din Romania. Tinuta de ginere, adica papionul, camasa si costumul, l-a costat 2.000 de euro pe Gabriel Cotabita.

“Este un costum smoking. Gabi a purtat o creatie facuta de mine: un sacou cu pantaloni. Sacoul este lucrat dintr-un material special care ii da un luciu de scena. Am lucrat la el o luna. S-a lasat total pe mana mea ca de fiecare data si asta ma face sa ma simt foarte bine. La proba a venit de doua ori. Pantalonii sunt din lana merinos, marimea S 140, este un material nobil si simplu. insa vedeta tinutei eu spun ca a fost sacoul, pentru ca  era cusut pe un rand, din doi nasturi. Pe langa asta, tinuta lui Gabi a fost completata de o camasa alba si de un papion elegant”, a declarat Alexandru Ciucu pentru Click!

Mireasa lui Gabriel Cotabita, Alina, a stralucit intr-o rochie tip sirena, din matase naturala, cu 3.000 de cristale aplicate.

Si nasa a intors toate privirile, pentru acest eveniment, Delia optand pentru o rochie aurie, plina cu paiete.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare