Vedete din Romania

#showbiz #oana roman #vedete intern # nunta oana roman #botez oana roman

Nunta Oanei Roman: emotii, lacrimi si parada de rochii elegante

Oana Roman s-a casatorit religios cu Marius Elisei si odata cu ceremonia de cununie a fost celebrat si botezul micutei Maria Isabela, fetita celor doi. A urmat o petrecere la Palatul Stirbey, cu peste 250 de invitati, pentru care au fost pregatite preparate sofisticate, dar si muzica buna.

Lacrimi de emotie

In ziua cea mare, emotiile i-au coplesit pe rand pe cei doi miri. Cea mai mare dorinta a Oanei pentru acest eveniment, aceea de a fi condusa la altar de Petre Roman, tatal sau, s-a implinit. Fostul premier a fost extrem de emotionat atunci cand i-a dat mana fiicei sale lui Marius. Si chiar daca in timpul slujbei religioase, cele mai multe dintre mirese se emotioneaza si lacrimeaza, Oana a fost foarte serioasa si stapana pe ea. Marius, in schimb, s-a dovedit putin mai sensibil si a "varsat" cateva lacrimi.



Printre momentele emotionante care au urmat cununiei se numara dansul dintre mireasa si tatal sau, Petre Roman. Oana Roman si-a luat tatal de brat si au pasit impreuna pe ringul de dans, atragand toate privirile asupra lor.

Invitati unul si unul

Dupa ceremonia religioasa de botez si cea de cununie a urmat o petrecere fastuoasa. Invitatii, aproximativ 250 la numar, cu 150 mai putini decat se astepta initial, au fost tot unul si unul. Majoritatea, vedete din showbiz, dar si oameni simpli, rude si prieteni ai celor doi. Astfel, de la petrecere nu au lipsit Alexandru Ciucu si Alina Sorescu, Catalin Botezatu, Gabriela Cristea si iubitul ei, Tavi Clonda, Mihai Albu sau Rita Muresan.

Citeste si:

Adelina Pestritu si Liviu Varciu, din nou impreuna!

Top 10 cele mai sexy iubite ale fotbalistilor de la Mondial



Parada de rochii elegante



Toti ochii au fost indreptati, evident, asupra miresei, care a purtat o rochie ivoire, cu dantela si saten, creatie a surorii sale Catinca Roman. Oana a purtat si un voal lung, simplu, iar buchetul de flori lila i-a dat culoare si farmec intregii tinute. Marius, sotul sau, a purtat un costum negru, la care a asortat un papion mov.



Insa nunta a fost si prilej pentru o adevarata parada a rochiilor elegante. Alina Sorescu a venit la petrecere insotita de Alexandru Ciucu. Artista a fost imbracata cu o rochie neagra, fara bretele, cu imprimeu floral.



Fosta si actuala sotie a lui Petre Roman, in schimb, au fost imbracate in rochii din dantela. In vreme ce Mioara Roman a ales o rochie albastra, Silvia Chifiriuc, sotia fostului prim-ministru, a imbracat o rochie bleu, destul de transparenta.

Si tot intr-o rochie stravezie a venit la petrecere si Gabriela Cristea. Vedeta Kanal D a imbracat o rochie lunga din dantelă, intr-o nuanta de violet.



Gabi a fost, de altfel, si norocoasa care a prins buchetul miresei.



Insa de departe cea mai sexy aparitie a fost Ileana Badiu, care a venit la petrecere impreuna cu sotul sau. In vreme ce el a purtat o camasa fara nasturi la piept si decoltata, Ileana a atras toate privirile cu o bluza larga, din voal roz strident, si o pereche de pantaloni scurti din dantela.

Meniu sofisticat



Si pentru asa o petrecere cu o asa lista de invitati, Oana a pregatit un meniu special, de alcatuirea caruia s-a ocupat personal. Astfel, cei prezenti s-au putut delecta cu preparate speciale, precum somon sau berbecut la protap, dar si sorbet sau prajituri si briose cu crema.

Micuta Maria Isabela a avut un tort inspirat din desenele Disney. De la party nu au lipsit ursitoarele, care i-au urat micutei numai de bine. Ornamentele au fost si ele deosebite, culoarea roz fiind cea care a predominat.



Surse foto: wowbiz.ro, libertatea.ro, facebook.com, spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare