Vedete din Romania

#Alexia #vedete casatorie #cerere casatorie

O indragita vedeta, ceruta de sotie de Anul Nou! Unde a avut loc cererea romantica

Alexia Talavutis, una dintre cele mai indragite actrite si cantarete din LaLa Band, va face pasul cel mare in 2017. Ea a fost ceruta de sotie chiar in noaptea de Revelion de catre iubitul sau, regizor.

Alexia a plecat intr-o vacanta exotica de Revelion, in Thailanda, impreuna cu iubitul ei, Alex Fotea, dar si cateva prietene. Asa ca nimic nu i-a dat de banuit cum ca noaptea dintre ani ii va aduce o surpriza de proportii. Cu toate acestea, prietenii si iubitul au complotat din timp pentru ca totul sa iasa perfect. Si le-a iesit pentru ca, la momentul cererii, Alexia a fost foarte surprinsa. A izbucnit in lacrimi de fericire si a spus "Da". 

Alexia a postat imediat pe contul sau de Facebook o imagine cu logodnicul sau si frumoasa bijuterie pe care a primit-o odata cu cererea in casatorie. 

Alex Fotea, cu care actrita are o relatie de aproximativ 4 ani, i-a oferit un inel superb, cu diamant, care a costat cateva mii de euro. Alex Fotea este un regizor de succes, in portofoliul sau numarandu-se atat serialul "Pariu cu viata" care a consacrat-o pe Alexia, cat si show-ul "Supravietuitorul", difuzat recent de ProTv. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului