Oana Roman recunoaste ca i-a isipitit pe prietenii ei sa pacatuiasca in postul Craciunului, insa sustine ca nu putea sa nu-i invite sa deguste cea mai buna carne de vita din Bucuresti, la un restaurnat cu specific uruguaian.
"Stiu ca este post, dar nu vezi ca toata lumea mananca. Este dezlegare la carne ca sa poata sa guste din gratarul asta spectaculos. Ca este si pacat sa nu gustam. Asa s-a nimerit inaugurarea, in post. Dar ne iarta Dumnezeu ca alte pacate rele nu facem. Este un gratar care se foloseste doar in America Latina, in Argentina, in Uruguay, in Brazilia, in Columbia, in aceste zone unde se mananca foarte multa carne de vita si dupa cum o sa poti sa observi, carnea nu este facuta pe jar. Nu exista jar sub carne, practic caldura vine de sus in jos si nu se folosesc carbuni, ci doar lemne. Asta face ca pana la urma carnea sa nu se arda deloc, ci sa fie extraordinar de frageda", a spus Oana Roman, pentru libertatea.ro.
Sursa foto: yve.ro