Vedete din Romania

#Marius Elisei #motiv divort #oana roman #divort

Oana Roman a spus adevarul despre divortul de Marius Elisei. Ce problema grava avea sotul ei

Oana Roman si Marius Elisei sunt din nou fericiti, dupa ce s-au impacat. Cei doi planuiesc sa se recasatoreasca, iar in curand isi vor reinnoi juramintele, la 7 ani de la nunta. Oana a marturisit ca a dorit sa ii mai dea o sansa lui Marius si spera ca de aceasta data si-a rezolvat o mare problema. Aceea cu alcoolul.

“El si-a dorit foarte tare sa ne mai dam o sansa. El a realizat ca a gresit in multe cazuri. Am gresit si eu in trecut. Eu sper ca si-a rezolvat problema cu alcoolul. Noua separat ne e mai rau decat ne este impreuna. Eu am stat doua luni sa ma gandesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia.

Si mie mi-a fost greu fara el. Si eu am gresit in relatia asta, sunt foarte impulsiva. Sunt mama dragonilor cand ma enervez. Nu m-am mai putut controla si i-am spus lucruri nasoale”, a mai spus Oana Roman. Chiar daca problemele intre cei doi au aparut la scurt timp dupa casatorie, niciodata nu este prea tarziu ca Oana Roman si Marius Elisei sa-si dovedeasca iubirea.

Oana a marturisit ca primele probleme in casnicia ei au aparut chiar la trei luni de la casatorie. Mai mult, venirea pe lume a fetitei si problemele de sanatate pe care le-a avut Oana dupa nastere le-au creat foarte mult stres si certuri in relatie.

“Sincer, problemele au aparut la trei luni dupa ce ne-am casatorit. Problemele au aparut dupa ce am nascut, cand era sa mor. Marius s-a trezit tanar, cu un copil nou-nascut si cu o nevasta pe moarte. Am fost epuizati fizic si psihic. Acum premisele sunt mai bune, ne-am invatat lectia. El mi-a zis: «Cel mai greu mi-a fost dupa ce ai semnat actele si ai coborat pe scari, si ai plecat». Desi el a fost cel care a spus primul ca vrea sa facem hartiile”, a mai dezvaluit vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului