Vedete din Romania

# oana roman spital #vedete intern #oana roman #showbiz

Oana Roman, de urgenta la spital

Cele trei operatii prin care a trecut dupa cezariana au fost invatatura de minte pentru Oana Roman, asa ca vedeta se prezinta la medic de fiecare cand are dureri in zona abdominala. Ieri, Oana Roman a ajuns din nou la spital!


Din fericire, Oana Roman nu a avut nevoie de internare! Stresul si obosela si-au pus amprenta asupra vedetei.

“Zile pline si multa agitatie... Ieri am filmat cu Stefan Stan o noua editie Star Salvator.... una absolut spectaculoasa in care am reusit sa schimbam radical in bine viata unei familii. Spre seara am ajuns pe ultima suta de metri sa ii fac o surpriza lui Pepe invitat la :”Te pui cu Blondele”... pe 7 ianuarie veti vedea ce surpriza i-am pregatit. Am ajuns acasa la timp sa ii fac baie Isabelei si sa o culc.... Nu m-am simtit bine de cu o seara inainte, dar avand filmari am rezistat... Aseara insa ma simteam si mai rau asa ca, dupa ce Isabela s-a culca, m-am dus la spital la un control. Aveam dureri abdominale si, fiind operata, m-am temut sa nu fie ceva grav. Din fericire, nu! Oboseala, stresul, viata agitata si-au spus cuvantul. Am primit tratament si acum ma simt mai bine... suntem pe drum spre Pitesti la magazinul nostru... avem cliente multe, comenzi de livrat...si diseara o prezentare de moda cu produsele din magazin in cadrul Galei Asociatiei Oamenilor de Afaceri la Hotel Ramada Pitesti. Ma asteapta o zi plina... Maine se casatoreste Mitoseru si mergem la primarie apoi la petrecere... poate Duminica reusesc sa ma odihnesc, pentru ca luni am iar filmari toata ziua... Weekend frumos, dragilor”, a scris Oana Roman pe pagina de Facebook in urma cu cateva ore.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului