Vedete din Romania

#oana roman #bianca dragusanu #declaratie oana roman

Oana Roman, despre Bianca Dragusanu: Este o vedeta de carton!

Oana Roman o critica pe Bianca Dragusanu pentru afirmatiile dure pe care le-a facut la adresa actorilor Alexandru Arsinel si Stela Popescu . Bianca afirmase ca acestia sunt invidiosi pe succesul de care are ea parte si ca romanii i-ar fi uitat.

"Eu cred ca Bianca da dovada de lipsa de bun simt . E un moment in care oamenii incep sa-si piarda cumpatul, sa nu mai stie ce inseamna o valoare... Drama cea mai mare este ca un astfel de personaj chiar crede ce spune: ca e independenta, ca are o forma de invidiat, ca este un model. Este foarte grav ca exista oameni care cred astfel de lucruri", a declarat Oana Roman la Antena 2.

"Cred ca si-a pierdut mintile. Ea nu are capacitatea de a discerne intre o cariera de 50-60 de ani a Stelei si a lui Arsinel , care are legatura cu arta, cultura, si o asa-zisa cariera a ei. Bianca este o vedeta de carton, dar nu mai stiu ce sa zic, pentru ca apoi o sa fiu judecata ca imi dau cu parerea, ca judec, ca-s penibila. Ei bine, penibila sau nu, eu am o meserie, niste studii pe bune, chiar daca sunt unii care inca pun sub semnul intrebarii acest lucru. Oricum, decat sa fiu operata si sa arat in halul in care arata Bianca, mai bine ca mine", a adaugata fiica lui Petre Roman.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare