Vedete din Romania

#vedete intern #Oana Roman Iulia Albu #oana roman #showbiz

Oana Roman evita confruntarea cu Iulia Albu!

Realizatorul tv Madalin Ionescu este foc si para pe Iulia Albu! Vedeta trebuia sa participe la emisiunea pe care o prezinta si sa se confrunte cu Iulia Albu. Oana s-a razgandit insa in ultimul moment si a plecat din platou inainte sa inceapa show-ul. Gestul l-a scos din minti pe prezentatorul TV Madalin Ionescu. 

Daca mai vine in emisiune, eu o sa ies din platou. Nu mai vorbesc niciodata cu ea. I-am acceptat toate conditiile. Asa ceva nu se face. E lipsa de profesionalism”, a spus prezentatorul Wowbiz. “Mi se pare o problema de educatie sa faci asa ceva in conditiile in care noi nu am jignit-o niciodata! Nu faci asa ceva! Vii, discuti, daca ti se pare ca se sare calul, te ridici si pleci. Nu faci asa ceva. Nu discut cu ea decat daca isi cere scuze public. Daca vine aici sa isi ceara scuze, eu plec din platou. Vad ce zice, cum zice si dupa aceea mai vedem”, a adaugat Madalin Ionescu.

 

“Madalin Ionescu trebuia sa se supere pe producatorul lui, care nu a respectat termenii pe care i-am negociat. Nu ma deranjeaza comentariile Iuliei despre tinutele mele. Consider ca nu e cazul sa comenteze despre copilul meu, despre kilogramele mele sau despre faptul ca as avea o boala. Le-am spus producatorilor ca nu îmi doresc scandal si ca nu vreau ca subiectul sa fie prezentat publicului în felul acesta, pentru ca altfel nu voi intra în emisiune. Mi-au spus ca nu va fi asa. Iulia m-a jignit, ea sa-si asume public faptul ca a gresit. Cand am vazut teaser-ul ”Oana Roman – Iulia Albu, partea a doua”, am hotarat ca nu e cazul”, a declarat, pentru Libertatea, Oana Roman.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului