Vedete din Romania

# pepe divort #oana roman

Oana Roman il apara pe Pepe: "Raluca exagereaza. Ordinul de protectie a fost anulat"

Oana Roman a sarit in apararea lui Pepe, cei doi fiind buni prieteni, in scandalul pe care artistul in are cu sotia sa, Raluca Pastrama. Oana a marturisit ca stia de aventura pe care o avea Raluca de mai mult timp.

Nu a dorit sa discute cu Pepe despre escapada sotiei sale la munte, deoarece nu ii place sa intervina in discutiile altor familii. In plus, Oana a considerat ca Raluca a exagerat atunci cand a cerut un ordin de protectie.

„Toată lumea se întreabă dacă noi, apropiații, ne-am așteptat. A fost un eveniment în familia lui cu o săptămână înainte de acest anunț al lui legat de divorț, eu nu am participat, pentru prima dată. Fiind Rac, el este un om destul de introvertit, de aceea este foarte bine tot ceea ce face în viața lui.
Atunci când a făcut acest anunț…cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest divorț, această separare. Cred că nimeni nu a înțeles. Eu nu mă văd cu Raluca, doar când mergem cu copiii la tenis. Informația a ajuns și la urechile mele, la un moment dat. Eu nu mă bag în lucruri. Pentru el, copiii sunt cei mai importanți și nu s-a așteptat să se ajungă aici” a spus Oana Roman.

„A fost acuzat pe nedrept. Ordinul de protecție a fost anulat (…). Raluca Pastramă exagerează” a spus Oana Roman, la Xtra Night Show.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare