Vedete din Romania

Oana Roman, impresionata de interviul dat de Sergiu Nicolaescu

Oana Roman a avut primul interviu pentru viitoarea ei emisiune cu Sergiu Nicolaescu . In timpul interviului ea a plans, impresionata de destainuirile regizorului.

In emisiunea "Interviuri exclusive cu Oana Roman", fiica fostului prim ministru si-a propus sa ia interviuri unor personalitati care nu se deschid usor in fata presei, in medii care ii reprezinta. S-a intalnit cu Sergiu Nicolaescu in studiul unde el lucra la ultimul lui film.

Dupa ce s-a delectat cu povestile lui Nicolaescu, Oana s-a intristat cand el a inceput sa vorbeasca despre regrete. Regizorul i-a marturisit ca il doare ca nu a facut un copil caruia sa-i lase lucrurile stranse de atata timp. Dar ca simte ca viata lui e aproape de sfarsit.

"Am incheiat interviul intr-o nota cutremuratoare. Maestrul mi-a marturisit ca, desi a invins boala, nu stie pentru cat timp. Insa, nu si-a dat mai mult de trei ani", povesteste Oana pentru Cancan. Ei i s-au umplut ochii de lacrimi, impresionata de sinceritatea lui Nicolaescu.

Interviul cu Sergiu Nicolaescu va fi primul din emisiunea saptamanala pe care Oana o are pe Antena 2. Ea a mai cochetat cu teleziviunea si pana acum, ultima ei functie fiind cea de invitat permanent al emisiunii "Rai, da? Buni. "

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare