Vedete din Romania

# oana roman spital # fetita oana roman #oana roman

Oana Roman, la urgenta cu fetita! Ce s-a inatmplat

Oana Roman a trait iar clipe de cosmar intr-o experienta neplacuta cu sistemul public de sanatate si ambulanta. Astfel, pentru a doua oara de cand a devenit mama, a chemat salvarea pentru fetita ei, Maria Isabela, dar aceasta a aparut dupa nesfarsite minute de asteptare. 

Intreaga experienta a fost povestita de vedeta in varsta de 41 de ani intr-o emisiune la Antena Stars, iar fanii nu au intarziat sa-si exprime nemultumirea vizavi de aceasta situatie, atat de comuna:  

"A fost un weekend agitat, pentru că Isabela nu s-a simţit bine. Am fost cu ea la spital. E a doua oară. Am chemat ambulanţa pentru Isabela. Ea s-a trezit din somn cu temperatură foarte mare şi a vomitat de două ori. Am sunat şi mi s-a spus că vin. După 30 de minute, am sunat din nou şi mi s-a spus că sunt pe drum. După 15 minute, am sunat din nou şi o doamnă mi-a spus că au foarte multe solicitări şi că să aştept. Într-un final, l-am trimis pe Marius pe stradă să se uite după ambulanţă, însă nu venea nimic.

Într-un final, m-au sunat de pe ambulanţă şi mi-au spus că ei au primit adresa cu nr. 2 şi eu stau la nr 39. 45 de minute temperatură pentru un copil înseamnă foarte mult. Eu ştiam de la mama că trebuia pusă în prosoape ude. Echipa a venit, o doamnă şi un domn, şi mi-au spus «OK, hai la spital». Nu au consultat-o, nu i-au făcut nimic.

Am ajuns cu ea la Grigore Alexandrescu şi acolo a văzut-o un medic de gardă, dar până acolo se puteau întâmpla lucruri. Eu sunt o persoană publică, care apelează la serviciile statului pentru că nu am atâţia bani. Concluzia după cele două episoade este să-i fac Isabelei o asigurare medicală privată. Are o formă severă de viroză, pe care o tratăm şi sperăm să-şi revină zilele astea".

Foto: Arhiva Oana Roman

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare