Vedete din Romania

#Oana Roman divort #Marius Elisei #vedete intern #oana roman #showbiz

Oana Roman, marturisiri din intimitate

Dupa mesajele din mediul virtual, Oana Roman a decis sa vorbeasca public despre divortul de Marius Elisei. Oana Roman spune ca despartirea nu s-a produs cu adevarat si a sugerat ca nu s-ar pune problema vreunei despartiri.

“Am ales sa iau o pozitie publica legata de acest subiect, desi nu mi-am dorit acest lucru. Eu nu cred ca relatia s-a terminat. De ziua mea am primit un lucru inedit: o petrecere de ziua mea, la restaurantul unei prietene. Am fost la restaurant, cu niste prieteni. Apoi, cand am ajuns acasa. Spre dimineata, m-am trezit, el nu dormea si am avut o mica discutie, dar nu ceva extraordinar neaparat. Noi am mai avut in ultima vreme niste discutii. Dar toate cuplurile au probleme. De-a lungul timpului au fost mai multe motive. Discutiie nu au avut niciodata ca si cauza femeile. Au fost motive legate de fatul ca am trecut lucruri extraordinar de grele. Cand te lupti cu moartea cand ai un copil nou-nacut este greu… Omul asta a fost langa mine in fiecare secunda a acestui chin. El si Catinca. Singurii. imi asum cand spun lucrul asta. Am stat 5 zile si 5 nopti la reanimare. Apoi, el a trebuit sa ma spele 3 luni, sa imi schimbe pansamente, m-a vazut cum nu m-a vazut nici mama. Pentru un baiat de 28 de ani e foarte greu. El in sinea lui traieste aceasta trauma”, a marturisit Oana Roman, la Antena 1.

“El a renuntat la tot pentru mine. E vorba de o frustrare care vine din lipsa de respect a celor de din jur fata de el. si lipsa banilor ne-a erodat relatia. El avea un job extraordinar la care a renuntat, iar apoi nu si-a mai regasit drumul. A încercat sa se angajeze si lumea îi spune: pai tu esti barbatul Oanei Roman si o sa zica lumea ca te-a bagat ea. El e un om foarte serios. Doar ca îsi elimina frustrarea gresit. Noi suntem în continuare împreuna. Încercam sa lamurim lucrurile, el si-a dat seama ca a facut un pocinog si eu i-am explicat ca trebuie sa se revanseze. si-a cerut scuze. A fost o toana de moment, dupa parerea mea. Cred ca începe sa reziste din ce în ce mai putin a presiunii îngrozitoare care se pune pe el si peste care nu reuseste sa treaca”, a mai spus Oana Roman.

Intrebata de Dan Capatos daca sotul ei are o probleme cu bautura, vedeta a evitat sa dea un raspun clar: ”Mai este un motiv, despre care nu pot vorbi public. I-am spus ca daca nu va rezolva aceasta problema, voi pleca din aceasta relatie. e ceva ce poate fi schimbat cu determinare si cu conditia sa-si doreasca cu adevarat. Nu pot confirma nimic. Nu cred ca e vorba de o reala dependenta”.

O problema prin care trece cuplul este lipsa intimitatii. ”Noi ne iubim. Este un tata impecabil. Am uitat sa facem gesturi frumoase, sa ne facem surprize. E si vina mea. Noi nu mai dorimim noi doi, noi dormim noi trei. Orice cuplu are nevoie de momentele lui, pe care noi nu le-am mai avut. Trebuie sa gasim o formula prin care sa gasim timp si pentru noi”, a mai spus Oana Roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare