Vedete din Romania

# oana roman mama # oana roman mesaj #vedete intern #oana roman #showbiz

Oana Roman, mesaj induiosator pentru mama sa!

Oana Roman i-a transmis mamei sale, care implineste astazi 75 de ani, un mesaj emotionant. 

Aceasta si-a amintit cu nostalgie de perioada copilariei sale, dar i-a multumit mamei sale si pentru sfaturile marete pe care i le-a dat de-a lungului timpului. 

Draga mea mama, azi e ziua ta! Unii ar spune ca implinesti o varsta onorabila eu as spune o varsta frumoasa! Asa ca tine! Pentru ca mereu ai fost frumoasa si si acum la 75 de ani esti frumoasa! De multe ori ma gandesc ca mi doresc si eu ca la varsta ta sa am tenul la fel de neted, privirea la fel de plina de viata, mintea la fel de luminata si statura la fel de dreapta ca si tine! Iti datorez tot mama si nu stiu daca voi putea vreodata sa te rasplatesc indeajuns pentru tot! M ai invatat sa fiu buna, sa fiu dreapta, sa fiu cinstita, sa respect munca si semenii mei! M ai invatat ca nu conteaza ce fac ci cum fac! M ai invatat ca orice meserie si orice om e respectabil atata timp cat munceste bine, competent si cinstit! Am trecut prin multe...tu prin si mai multe, si nimic nu te a doborat! 

Si asta pentru ca contat mereu sa fim impacati cu noi, pentru ca valorile noastre au fost mereu bunul simt, si educatia, si smerenia, si dorinta de a trai frumos! Te ai sacrificat pentru noi, si te ai gandit prea putin la tine ca sa ne fie noua bine, ca sa fim o familie linistita si armonioasa! Imi aduc aminte cand ai fost bolnava si te ai operat si riscai sa iti pierzi viata....eu eram mica....si tu ne ai trimis la mare ca sa nu vedem, sa nu simtim, sa nu suferim! Ai suferit singura fara nimeni aproape pentru binele nostru! Mereu ai facut asa! Si oricat de greu ti a fost, oricat de multe greutati ai avut ai reusit sa ramai demna, dreapta si frumoasa! Ne ai invatat sa nu ne dorim averi, pentru ca stiai ca averile invenineaza sufletele si distrug destine! Ne ai invatat sa iubim Cartile si cultura! Si cand a fost sa pierzi tot, ti ai pastrat capul sus si nu ti ai pierdut sufletul si nici puterile! Ai fost mereu sprijinul meu si mi pare rau ca prea des la tine mi am urlat deznadejdea si durerile si tu mereu m ai incurajat si mi ai dat putere! Si m ai ajutat sa sper si sa merg mai departe! Te iubesc mama, La multi ani! Iti doresc multi ani sanatosi si frumosi si putere si imi doresc ca isabela sa invete de la tine ce am invatat si eu ca sa devina un om la fel de bun ca tine!", a scris Oana Roman pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: 

Oana Zavoranu, gest incredibil la capataiul mamei sale!

Giulia a nascut! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare