Vedete din Romania

#Oana Roman Marcel Toader #divort Marcel Toader #oana roman

Oana Roman sare la gatul lui Marcel Toader. “Daca esti barbat educat...”

Intr-un mesaj postat pe contul de socializare, Oana Roman a rabufnit cu privire la divortul dintre Marcel Toader si Maria Constantin.

„M-am abtinut mereu sa comentez pe altii, sa judec sau sa- mi dau cu parerea. Am facut-o doar atunci cand stiam clar despre ce vorbesc si am mentinut mereu o pozitie civilizata. Sunt socata insa, sa vad circul penibil la care se preteaza Marcel Toader, expunindu-si al doilea divort la tv, aruncand cu noroi intr-o femeie. Dupa ce din contul Gabrielei Cristea a disparut aproape jumatate de milion de euro, bani din munca ei cinstita , bani pe care ea si azi se chinuie sa-i recupereze, dupa circul pe care l-a facut la tv atunci, pe enorm de multi bani cand au divortat ( el cu gura lui mi-a spus ca au fost cateva zeci de mii de euro) , acum a gasit o noua victima. Daca esti barbat educat, nu-ti faci femeia curva doar pentru ca esti frustrat ca te-a parasit. Daca esti barbat, nu faci circ la tv pentru bani, chiar daca ai nevoie de ei. Vrei bani, te duci la munca!
il cunosc destul de bine si pe el si pe Gabriela Cristea ca sa stiu despre ce vorbesc. E clar ca daca te-au lasat 6 neveste, tu ai o problema , nu ele! Hai liber la hateri!”,  a scris Oana Roman pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare