Vedete din Romania

#Oana Roman Cornel Pasat #vedete intern #oana roman #showbiz

Oana Roman si Cornel Pasat, in razboi

Oana Roman a reusit sa-l enerveze la culme pe fostul sau iubit, Cornel Pasat, cel cu care a avut o relatie de 7 ani.

Declaratiile Oanei Roman care l-au infuriat la culme pe Cornel Pasat au fost cele legate de motivul despartirii dintre cei doi.

„Si-a dorit foarte mult un copil, eu atunci nu. Si asta a fost motivul pentru care, pana la urma, ne-am despartit. Motivul pentru care el a cautat o alta viata. Din pacate pentru el, nu si-a implinit acest vis nici astazi”, a afirmat Oana Roman la emisiunea realizata de Dan Capatos la Antena 1

“Motivul despartirii nu a fost legat de faptul ca eu mi-am dorit o familie sau a intervenit intre noi Bianca, actuala mea sotie! Nu, Oana stie foarte bine de ce ne-am separat atunci. In sapte ani de relatie, cat am avut noi, s-au acumulat multe si, pur si simplu, la un moment dat, totul se consumase intre noi!, a spus Cornel Pasat, potrivit Wowbiz.

“Declaratia Oanei la adresa mea, sincer, m-a surprins si mi s-a parut extrem de deplasata! Nu poate sa spuna asa ceva, a avut o atitudine total nejustificata. E adevarat, de-a lungul timpului, ea a mai avut rautati la adresa Biancai, dar totusi nu inteleg ce a determinat-o sa faca acum asemenea afirmatii, e uluitor! E adevarat ca mi-am dorit dintotdeauna o familie si imi doresc in continuare, dar nu am niciun stres. O sa vina probabil si un copil in viata mea si a Biancai atunci cand o vrea Dumnezeu! Nu inteleg insa problemele Oanei cu mine dupa atata timp, in conditiile in care are motive mult mai grave de ingrijorare in casnicia ei”, a mai spus Cornel Pasat.

 Oana Roman a tinut sa lamureasca lucrurile.

„Eu nu l-am atacat pe el in niciun fel. Daca el simte nevoia sa ma atace pe mine acum, probabil ca a fost atatat de cineva. Nu inteleg. Eu nu l-am atacat cu nimic. N-am vorbit cu el. Eu nici macar nu am discutat nimic despre sotia lui. Eu am spus ca, din pacate, inca nu are un copil, si imi pare foarte rau, pentru ca stiu ca isi doreste lucrul acesta. Nu vad lucrul asta ca pe un atac. Mi se pare un lucru de bun simt.

Eu nu l-am atacat, eu nu am vorbit urat despre el niciodata. Daca el s-a apucat sa dea asemenea declaratii. Am decis sa nu ne atacam cand ne-am despartit. Daca el a dat aceste declaratii, consider ca ma ataca destul de urat si nu cred ca e cazul. Lanseaza o discutie care nu isi are rostul. Daca doreste sa apara la televizor, si ma gandesc ca asta a fost unul dintre motive, n-are decat, dar sa o faca pe pielea lui”, a spus Oana Roman.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare