Vedete din Romania

#showbiz #oana roman

Oana Roman nu raspunde provocarilor. Ce spune vedeta despre persoanele care fac glume proaste pe seama ei!

Oana Roman este de foarte multa vreme tinta a numeroase glume din presa, in special asupra aspectului sau fizic. Desi a fost mereu atacata, vedeta a marturisit recent ca nu va da niciodata curs acestor provocari. 

Fiica lui Petre Roman a declarat ca toate aceste rautati nu o afecteaza, deoarece oamenii care o ataca nu au nicio legatura cu viata sa. 

"Exista oameni care tot incearca sa ma convinga sa raspund in vreun fel detractorilor mei! N-am facut-o niciodata si nu o voi face! Pentru multi e greu de inteles de ce refuz categoric sa ma lansez in astfel de discutii! Pentru mine e simplu! Nu am nici un motiv sa raspund unor oameni cu care nu am nimic in comun, cu care nu am nimic de impartit, care nu fac parte din viata mea asa cum eu nu fac parte din viata lor! Traim in lumi paralele si nu ne vom intersecta vreodata! Nu am de ce sa stric eu linistea si implinirea familiei mele pentru a ma implica in astfel de dezbateri!

Eu nu am judecat pe cineva vreodata, nu am jignit pe cineva vreodata, nu m-am bagat in viata nimanui vreodata, nu m am implicat in scandaluri publice vreodata! Stiu ca pentru multi dintre detractorii mei ar fi o mare multumire sa le raspund... ar insemna pentru ei ca si-au atins scopul! Ei bine, nu am sa fac asta! Si desi ,in asa-zisa lume mondena de azi, e din ce in ce mai greu sa ramai cu capul sus si sa-ti pastrezi demnitatea....eu ma incapatanez sa nu ma schimb... cu riscul de a provoca noi si noi jigniri si delatiuni publice din partea celor care nu pot dormi de grija mea!", a explicat Oana Roman.

CITESTE SI:

Nicoleta Luciu, pe masa de operatii in Turcia
5 actori celebri care nu au terminat liceul
Romanii, tot mai saraci. Vezi cati au renuntat la concediu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului