Vedete din Romania

Oana Zavoranu este in negocieri cu Antena 2

Oana Zavoranu este pe punctul de a semna un contract cu postul condus de Mihai Gadea. Artista ar urma sa prezinte o , de luni pana vineri, incepand cu ora 23.20, povesteste Ziarul. Desi se afla insa in negocieri si cu TVR si Prima TV, cele doua posturi propunandu-i sa-i produca serialul inspirat din viata sa, Oana Zavoranu se afla foarte aproape sa revina pe sticla, in postura de prezentatoare. Ea se afla in negocieri cu Antena 2, pentru o noua emisiune . Acesteia i s-a propus sa modereze un talk-show, de luni pana vineri, incepand cu ora 23.20.

Negicieri pentru telenovela

De asemenea, alte doua televiziuni, mai precis TVR si Prima Tv, isi doresc sa incheie un contract cu artista, cele doua posturi oferindu-se sa produca ele serialul insiprat din viata vedetei. “Nu vorbesc despre lucruri de genul acesta decat atunci cand ele sunt concrete. Intr-adevar, am oferte de la posturi importante, ale caror nume nu le pot da inca publicitatii”, a declarat Oana pe marginea acestui subiect.

Vrea emisiune in direct

Oana este impotriva prezentarii unei emisiuni inregistrate, ea dezvaluindu-ne si motivele pentru care nu va mai accepta sa prezinte un astfel de show: “Pot spune ca Preludiu , emisiunea pe care a prezentat-o la Romantica, a fost singura si ultima emisiune inregistrata. Voi accepta sa prezint numai emisiuni live. Nu ma simt in apele mele cand trebuie sa fac ceva in regim de inregistrare. Eu sunt prea colerica si temperamentala si nu mi se pare normal sa ma prefac ca rad, la comanda.” Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare