Vedete din Romania

#oana zavoranu #marioara zavoranu #pepe

Oana Zavoranu: "Eu nu am mama"

Oana Zavoranu si-a repudiat din nou mama. Vedeta s-a infuriat la acuzatiile Marioarei Zavoranu care sustine ca fiica ei ar fi vandut haine de blana si bijuterii primite de la ea.

Mama Oanei sustine ca Pepe, ginerele ei, a scos la vanzare blanuri si bijuterii in valoare de aproximativ 10.000 de euro.

"Este numai vina lui Pepe ca relatia cu fiica mea, Oana, este atat de rece. Mai nou, am auzit ca au vandut blanurile si bijuteriile pe care Oana le avea de la mine. Sper din suflet sa nu fie adevarat. Erau obiecte frumoase care valorau foarte multi bani, de aproape 10.000 de euro", a povestit Marioara Zavoranu in Click!

Contactata pentru o declaratie, Oana Zavoranu si-a pierdut complet cumpatul.

"Vrei scandal cu mine? Ea vorbeste din auzite. Asa pot si eu sa spun despre tine ca esti lesbiana si ca traiesti cu mama mea ca sa imi iei averea. Mi-a spus un gropar, nu mai stiu cum arata, ca v-ati sarutat in cimitir , cand ati fost la pomana surorilor mele gemene , care au murit la cutremurul din 1977", a zbierat ea, prin telefon, la redactorul Click!

Vedeta a recunoscut ca a primit blanurile de la mama ei, dar sustine ca le-a depozitat in pod, pentru ca nu poarta haine din blana naturala.

"Iei bani de la maica-mea. Ce credibilitate are asta? Nu mai faceti legaturi intre mine si aceasta infractoare. Eu nu am mama", a acuzat Oana.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare