Vedete din Romania

#vedeta #vrajitoare #oana zavoranu #vrajitorii

Oana Zavoranu face vrajitorii?

Oana Zavoranu a fost surprinsa pe un camp impreuna cu doua vrajitoare . Ce a avut de spus vedeta?

"Eu sunt in imagini, recunosc, nu sunt ca alte persoane care se dau la fund. Am ajuns ingenuncheata in fata vrajitoarelor, daca sunteti atenti la parcursul meu va dati seama ca am avut o perioada foarte grea, slabeam, era sa ma fac praf de doua ori cu masina.

Asa am mers la vrajitoarea Melissa pe care mama a platit-o ca sa ma omoare . Cu greu, femeia a acceptat sa-mi vorbeasca. M-a primit la ea pentru ca a renuntat sa mai lucreze cu mama, deoarece a ramas socata sa auda că aceasta vrea sa ma faca sa dispar de pe pamant", a declarat Oana Zavoranu in emisiunea CanCan TV.

"Eu sunt foarte atrasa de paranormal , sunt un om care citeste foarte mult si caruia ii place sa stie lucruri care nu sunt accesibile tuturor. Am aflat despre mine ca norocul meu a fost deraiat , cu bani multi. Nu era in destinul meu să fiu asa, eu trebuia sa ajung mult mai departe decat sunt acum", a adaugat Zavo.

Oana a mai explicat si cum i-au castigat vrajitoarele increderea:

"Mi-au aratat haine care au fost ale mele si de existenta carora am uitat, dar si cateva fotografii cu mine in original. Le-am platit pentru ritualul facut, dar nu am dat sute de mii de euro ca stiu eu cine", a mai spus Zavo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului