Vedete din Romania

#oana zavoranu #monica columbeanu #tv #scandal #amenintare

Oana Zavoranu, hotarata sa "starpeasca nonvalorile"

Disputa dintre Oana Zavoranu si Monica Columbeanu risca sa se transforme intr-un razboi. Prezentatoarea de la Kanal D sustine ca vrea sa "starpeasca nonvalorile" din showbizul din Romania, incepand cu sotia lui Irinel Columbeanu.

Oana Zavoranu s-a declarat revoltata de faptul ca Monica a cerut un onorariu pentru a participa la emisiune si se bucura de sustinerea fanilor ei in acest scandal.

"Ma bucur extrem de tare ca romanii stiu sa discearna si ca au inteles ca trebuie starpite nonvalorile, ca sunt alaturi de mine in numar atat de mare, in demersul meu de a termina cu toti cei care ne invadeaza ca o molima. Atat de interesanta va iesi din aceasta disputa incat, cu siguranta, daca mai are si doi fani zapaciti, i-a pierdut si pe aia", a declarat Oana Zavoranu pentru Libertatea.

Vedeta TV s-a intalnit cu sefii postului de televiziune, dar nu a facut publica hotararea lor in ceea ce priveste cererile Monicai Columbeanu. Sotia omului de afaceri a cerut ca o scena cu ea sa nu fie difuzata in cadrul emisiunii, moment in care Zavoranu a dat-o afara din platou.

 

Citeste si

Monica Columbeanu si Oana Zavoranu, insulte si amenintari

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului