Vedete din Romania

#oana zavoranu mireasa #cununie religioasa oana zavoranu #Alex Ashraf #nunta oana zavoranu #oana zavoranu

Oana Zavoranu imbraca pentru prima oara rochia de mireasa! Anuntul facut de vedeta

Oana Zavoranu traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei. Dupa ce s-a casatorit civil pe 9 iulie cu Alex Ashraf, Oana a anuntat ca urmeaza sa se casatoareasca si religios. Vedeta va imbraca pentru prima oara rochia alba.

"Dupa cate am indurat, credeti ca as avea nevoie sa stau cu cineva care sa ma enerveze, sa nu ma iubeasca. Ce motive as avea eu pe lumea asta, cand puteam sta singura pentru ca niciodata n-am avut problema sa ma marit: „aoleu, raman nemaritata, ce ma fac, ce ma fac?” Nu frate, s-a intamplat, mi se pare normal sa facem si cununia religioasa. Ce sens avea sa ma marit sau sa mai mult de atat, sa stau, sa locuiesc cu cineva daca nu simteam. E logic ca am un zen si o liniste sufleteasca care m-a facut sa-l doresc. Eu l-am cerut de sot, sa fie sotul meu. si uite-l cat e de frumos. El este botezat crestin-ortodox. El mananca carne de porc, el nu are probleme de astea ca nu mancam de aia. El este invatat romaneste si n-are chestii de astea", a declarat Oana Zavoranu la Antena Stars.

"Acum trec prin cea mai buna perioada a vietii mele. Vreau sa ma casatoresc in biserica pentru ca nu am fost niciodata mireasa si aceasta este unul dintre cele mai mari visuri ale mele. Copii va martusiresc ca nu vreau pentru ca ne ajung animale pe care le avem. Sincer, nu ma simt in stare sa am grija de un copil, trebuie sa am grija de mine", a declarat Oana Zavoranu pentru Romania Tv.

"Am o viata prea frumoasa alaturi de Oana mea si este tot ce imi doresc. Ceea ce avem nu ne poate lua nimeni si nimic. Am trecut amandoi prin prea multe si suntem muuuult prea fericiti ca ne-am gasit.", a scris Alex Ashraf pe pagina persoanal de facebook, dupa casatoria civila.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare