Vedete din Romania

#marioara zavoranu #notar #succesiune #proces #oana zavoranu

Oana Zavoranu, insetata de razbunare

Oana Zavoranu a obtinut un act care demonstreaza ca mama ei, Marioara Zavoranu , a inselat -o in complicitate cu un notar. Dupa ani de zile de procese pentru a-si redobandi mostenirea, Oana pare ca va putea in sfarsit sa-si recupereze drepturile si sa se razbune pe mama ei.

Vedeta TV a intrat in posesia unor documente care dovedesc ca, la succesiunea din 2001, mama ei a inselat-o. Dupa ce a cerut mai multe acte de la notarul care s-a ocupat de succesiune , ea a descoperit un act care ii da dreptate.

"Din greseala, ca altfel nu am cum sa spun, mi-a dat si o hartie cu care si-au dat amandoua, mama si notarita, foc la bagaje. Este vorba despre o rectificare datata 19 ianuarie 2001, despre care eu nu stiam. (...) Cu aceasta rectificare voi putea demonstra vinovatia ei. In sfarsit, Dumnezeu este, in sfarsit, de partea mea!", a declarat Oana pentru Cancan.

In consecinta, sotia lui Pepe a urgentat procedura penala, pentru a-si trage cat mai repede mama la raspundere. Daca Oana poate demonstra inselaciunea mamei, aceasta risca o pedeapsa cu inchisoare intre 6 luni si 12 ani.

"Daca nu va avea cum sa plateasca, pentru ca este vorba de cateva zeci de milioane de euro, ii voi lua tot! Si dintii din gura, daca este nevoie!", a adaugat Oana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului