Vedete din Romania

#oana zavoranu #marioara zavoranu #mostenire #proces

Oana Zavoranu: "Marioara si-a recunoscut vina!"

Plangerea penala pentru inselatorie depusa de Oana Zavoranu impotriva mamei sale, Marioara, urmeaza sa primeasca in aceste zile solutia finala.

De astazi, procurorul de caz revine din concediu si va decide inceperea sau neinceperea urmaririi penale a Marioarei Zavoranu. Vedeta arunca insa bomba si da ca sigura inculparea mamei sale pentru inselatorie.

Artista urmareste sa intre, pe cale legala, in posesia mostenirii care i se cuvine. Pana acum, mama ei a refuzat sistematic sa-i cedeze actiunile a caror administrare a preluat-o in urma unei proceduri indelung contestate de vedeta.

"Am de castigat o batalie importanta. Din 7 iunie (astazi – n.r.), procurorul de caz revine din concediu si va trebui sa dea o solutie, pentru ca dosarul este complet. Aceasta poate fi inceperea urmaririi penale sau neinceperea urmaririi penale... Logic si firesc, ar trebui sa i se dea inceperea urmaririi penale, pentru ca atat Marioara, cat si notarita si-au recunoscut vina", a declarat, in exclusivitate pentru "ring", Oana Zavoranu.

"Notarita a modificat fara mine actul de succesiune "

Cunoscand integral dosarul, Oana Zavoranu este optimista in privinta rezultatului: "Atata vreme cat o notarita - Ioana Gelei - spune "Da, n-am chemat-o, n-am instiintat-o (pe Oana – n.r.) cand s-a facut o modificare in actul de succesiune, pentru ca n-am considerat necesar", ea isi recunoaste clar greseala si vina. Legea 53 a notarilor spune ca, la orice modificare a certificatului de mostenitor initial, chiar si o virgula, trebuie instiintate toate partile. Ma refer la modificarea, in anul 2000, a valorii actiunii din milion in 100.000 de lei, care a schimbat totalmente valoarea despre care vorbim... Una e sa ai 100.000 lei x 1.881 de actiuni cate i-am dat ei spre administrare si alta e un milion de lei inmultit cu 1.881 actiuni".

"Ce spun mama si notarita se bat cap in cap"

Mai mult, vedeta dezvaluie ca Marioara si notarita se contrazic in afirmatii... "Pana acum s-au audiat toti martorii, inclusiv cei pe care i-am indicat eu, s-au luat toate declaratiile, inclusiv ale Marioarei si ale notaritei, iar declaratiile lor sunt extrem de interesante. Cunosc detaliile, dar in acest stadiu, continutul dosarului este secret din considerente juridice. Pot dezvalui doar ca spusele Marioarei si ale notaritei se bat cap in cap... Ba ca nu stie de acest dosar, ba ca ea (Marioara) n-a fost la Curtea de Apel... Incercand sa ma faca pe mine sa par o mincinoasa, s- a incurcat ea singura in minciuni. A dat-o pe Registrul Comertului ... Ba ca a crescut leul, ba ca a scazut, ba ca s-a facut marire de capital, niste aberatii. In disperare de minciuni proaste, au dat-o si mai prost. In dosar exista multe informatii - necunoscute presei – care ma avantajeaza", spune Oana.

Are ac de cojocul Marioarei si in caz de NUP

Fire puternica, Oana Zavoranu se pregateste si pentru cealalta varianta... "Si daca nu se incepe urmarirea penala impotriva Marioarei, am oricum suficienti asi in maneca si, mai devreme sau mai tarziu, nu se va intampla altceva decat sa se restabileasca adevarul si sa se faca dreptate. Degeaba ma injura unii si altii, pentru ca eu nu vreau inapoi decat ceea ce mi se cuvine legal de la tatal meu. N-am pretins niciodata lucruri sau bani care nu mi s-au cuvenit".

"Marioara m-a talharit la drumul mare de mostenirea din partea tatalui meu adoptiv, m-a prostit falsificand acte!", Oana Zavoranu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare