Vedete din Romania

#maia morgenstern #stela popescu #gaitele #monica davidescu #adriana bahmuteanu #oana zavoranu

Oana Zavoranu provoaca scandal intre Gaite

Prima intalnire dintre actorii ce vor juca in noua punere in scena a piesei " ", a lui , nu s-a desfasurat in liniste. Implicarea Oanei Zavoranu si a Adrianei Bahmuteanu in proiect a provocat scantei intre actrite.

Cea mai nemultumita a fost Monica Davidescu , partenera de viata a lui Adrian Temisan, care considera ca Stela Popescu ar fi cea mai potrivita pentru rolul principal, Anette.

In viziunea initiala a regizorului Grigore Gonta, cele trei gaite ar fi fost Oana Zavoranu, Adriana Bahmuteanu si Ana Maria Prodan. Impresara sportiva a fost prima care a parasit proiectul, inlocuita de Stela Popescu.

Prima intalnire a actorilor a impus discutii despre distribuirea rolurilor. Monica Davidescu s-a opus ideii ca Oana Zavoranu sa interpreteze personajul principal, dar in cele din urma, dorinta regizorului a avut intaietate.

"Ma simt onorata ca am fost aleasa pentru acest rol. Ma cunosc si stiu ca o sa-mi fac bine treaba, pentru ca acest personaj mi se potriveste foarte bine. Deocamdata nu s-au semnat contractele pentru ca inca nu se stie sigur cine ce rol va juca. Au fost ceva discutii pe marginea acestui subiect, e normal sa fi aparut si nemultumiri.", a declarat pentru Ziarul Ring Oana Zavoranu.

Bahmuteanu s-ar putea retrage

Se pare ca Adriana Bahmuteanu ar putea sa nu mai apara nici ea in piesa, din cauza sarcinii. Ea a lipsit de la intalnirea actorilor invocand motive de sanatate, lucru comentat de cei prezenti. Silviu Prigoana s-a opus de la inceput debutului ei pe scena si acum sarcina ar putea insemna retragerea din proiect.

Din distributia " Gaitele " mai fac parte veterani ai scenei ca Maia Morgenstern , Adriana Trandafir si Claudiu Bleont. Premiera spectacolului ar putea avea loc la Sala Palatului sau la Teatrul National.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului