Vedete din Romania

#Oana Zavoranu Marty #Oana Zavoranu motan impaiat #Oana Zavoranu motan #oana zavoranu

Oana Zavoranu si-a dezgropat motanul! Prima imagine cu animalul impaiat

Oana Zavoranu socheaza din nou! La doi ani de la moartea motanului sau, pe care l-a iubit ca pe un copil, Oana Zavoranu il tine din nou in brate pe Marty!

La o zi dupa „inmormantarea” motanului, Oana Zavoranu a decis sa il dezgroape si a mers sa il impaieze. 

„L-am impaiat pe Marty. Nu am putut niciodata sa-l ingrop. Marty de Craciun e pe o pernita, in pat si lumea crede cae viu, dar nu. In momentul in care a murit Mary, am fost intr-un soc total, am innebunit. Cea mai mare tragedie a fost cal-am gasit eu mort. L-am dus la cimitir la Eternitatea, a plouat, l-am dezgropat a doua zi si m-am rugat de omul asta sa mi-l impaieze, i-am spus ca eu nu pot sa nu-i mai vad blanita vreodata, ochisorii, asa ca mi l-a impaiat”, a spus Oana Zavoranu, in emisiunea lui Dan Capatos.

„Da, Marty al meu este in fiecare clipa langa mama lui care l-a adorat, chiar si dincolo de moarte! Acasa este casa lui si oriunde voi pleca eu, el o sa fie cu mine! Precizez ca in aceasta fotografie Marty al meu nu mai este in viata. Multumesc, Razvan Tanasescu ca i-ai fost cel mai bun medic 15 ani, cal-ai iubit enorm si ca mi-ai spus ce sa fac ca sa il pot avea pentru totdeauna cu mine!”, a scris Oana Zavoranu pe Facebook.


 

Gestul Oanei Zavoranu este sustinut de fanii sai si chiar va fi urmat de acestia.

 

A fost o buna idee decat sa o ingropi in pamant.. Imi pare rau ca nu am fàcut si eu asa cu catelusa mea care a murit, era atat de frumoasa”

“Buna Oana,si eu am avut o pisica foarte asemanatoare cu Marty al tau...a murit din pacate..era baietel si il chema Mosu'. a trait 5 ani..l am ingropat la noi in curte.Am suferit f mult dupa acel motan. Era ca si copilul nostru..E foarte frumos motanelul tau...”

“Ce frumos mi.ar fii placut sa am posibilitatea sa il impaiez pe scumpul meu tovaras din copilarie pe care l.am pierdut anul trecut”.

 

“Multumesc pentru toate comentariile voastre atat de sensibile..si eu va iubesc si ma bucur ca nu ma judecati pentru ca am ales asa...poate o cale mai grea ,dar un pic mai putin grea decat sa nu-l mai pot vedea sau atinge niciodata...asa il simt in casa mereu...a fost copilul meu 18 ani jumate,si a stat alaturi de mine la greu....cand nu aveam pe nimeni si nimic,cand eram doar NOI DOI...si toata lumea impotriva mea..

M-a adorat neconditionat si nu putea trai fara mine...asa cum si pt mine A FOST SI ESTE REGELE SUPREM AL SUFLETULUI MEU
Plang de multe ori cand il vad...ar as fi fost distrusa total sa il stiu in pamant...grea rau alegere...numai cine iubeste pufuletii astia atat de iubitori care iti sunt alaturi o viata de om uneori ,si devin familia ta,ma poate intelege!
Va iubesc enorm!
Iar pe tine Marty meu,te adora mama sufletul meu!”", a comentat Oana Zavoranu pe Facebook.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare